logo

ТРАНСПОРТ
и СПЕДИЦИЯ

header

Изберете нашите транспортни и спедиторски услуги


"Битум Трейдинг" ООД е Вашия идеален партньор за интегрирани логистични услуги. Високото качество и ефективност на нашите услуги са базирани на нашия дългогодишен опит в този сектор и на международна мрежа от логистични доставчици, част от която сме и ние. Чрез нашата глобална мрежа ние можем да предложим подходящи и гъвкави цялостни логистични решения и услуги във възможно най-добрите времеви рамки. Това ще Ви позволи да планирате и осъществите надлежно Вашите договорки с международните Ви бизнес партньори. Използвайки нашите услуги, доставките на Вашите пратки ще бъдат по-безопасни, по-добри и по-бързи.

От създаването си до момента фирмата е в непрекъснат възход и увеличаване на извършените превози, като сред клиенти й са големи вносители на дрехи, текстил, обувки, климатици, мотоциклети и др.

Основната цел на нашата фирма е да предложи отличен сервиз на своите клиенти базиран на най-добрия баланс - качество на превоза/цена.

Разбирането ни за успешна дейност е превоза и съпътстващите процедури да бъдат извършени така, че клиента да бъде напълно удоволетворен от предоставената му услуга.

Подхода ни към всеки клиент е индивидуален, в зависимост от конкретните му необходимости и разбирания.

"Битум Трейдинг" ООД е в договорни отношения и работи с всички основни контейнерни линии, обслужващи пристанищата в България и Гърция.

Фирмата има изградена агентска мрежа в Китай, Япония както и агенти в Романия, Гърция, Турция, Украйна и Израел. Имаме възможност да предложим услуги във всички световни пристанища.

Ние Ви осигуряваме точно доставяне на товарите, намаляване на транспортните разходи и транзитното време, успоредно с пълната информираност за движението на пратките във всеки един момент.

Държим на доброто партньорство и взаимното уважение. Гарантираме коректност и дискретност, също така гарантираме Ви, че професионалния екип на "Битум Трейдинг" ООД е на Ваше разположение по всяко време, за да Ви предложи своите услуги и помощ за бързо и ефективно разрешаване на Вашите логистични проблеми, които се надяваме да ни възложите.

ENG Flag
Посетете и нашият сайт за набиране на корабни екипажи
© 2010 "Битум Трейдинг" ООД
Web-design and SEO by Dji Design